Hoe voel ik me?

Stel deze vraag eens aan jezelf? Ja hoe voel ik me zul je dan denken? Wel oké een beetje moe, druk, gejaagd of misschien weet je het niet.
Tja hoe voel ik me? We staan zo vaak op de automatische piloot door de dagdagelijkse dingen, dat we eigenlijk niet hoe we ons voelen, hoe dat het werkelijk met ons gaat.

Sluit je ogen eens ,zet je voeten op de grond haal een paar keer adem, stel jezelf dan nog eens de vraag, hoe voel ik me?
Door deze 3 kleine handelingen kom je terug in het nu, terug bij jezelf. Nu op dit moment, wat er nu is, niet gisteren niet morgen of volgend jaar. Maar nu. Een moment met jezelf om te voelen hoe het met je gaat. Misschien voel je wel hoe moe je eigenlijk bent en verteld je lichaam dat je meer rust mag nemen. Welke gevoelens komen erbij je op? Welke gedachten gangen nemen je mee? Wat speelt er nu in je leven?
Door even een moment voor jezelf te nemen vertelt je eigen ik wat er op dit moment speelt.

In het begin gaan je gedachten van links naar rechts en kan het een ongemakkelijk gevoel geven omdat je uit je hoofd komt, uit de verhalen van je gedachten.
Als je doorzet en je gunt jezelf deze 5 minuten per dag om naar je gevoel te gaan kom je in de rust en helderheid en voel je wat er werkelijk speelt op dit moment. En nee het zullen niet altijd leuke gevoelens zijn maar het maakt je wel bewust over hoe je nu in het leven staat en wat je voor jezelf hierin kunt betekenen. Hoe je dingen aan kunt pakken, evt anders kunt doen.
En zoals met alle nieuwe dingen, oefening baart kunst.

Terug naar je gevoel, terug naar jezelf hoe dat je werkelijk bent hoe fijn is dat!!!

Voel je hier wil ik meer over weten of daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken
Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Liefs Wendy Hensen.❤️
Info@praktijkdeveerkracht.be